ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία Δ. ΠΑΡΙΣΗΣ με συνεχή παρουσία πάνω από 35 χρόνια στα είδη Γάμου και Βάπτισης, αποτελεί σήμερα μια από της πρώτες εταιρίες στο χώρο της. Με το πλούσιο επιχειρηματικό ενεργητικό της, εξελίσσεται σε μία εταιρία με κύρος πρωτοτυπία και αξιοπιστία. Η συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων έχει σαν στόχο τις απαιτήσεις για την υψηλή αισθητική του αγοραστικού κοινού.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
Η φιλοσοφία της εταιρίας εκφράζεται απόλυτα μέσα από την φράση: υψηλή ποιότητα και συνεχής αναζήτηση νέων προϊόντων σε ιδανικό συνδυασμό με την καλύτερη δυνατή τιμή και την άμεση εξυπηρέτηση, με στόχο την απόλυτη ικανοποίηση τόσο των αναγκών όσο και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων του αγοραστικού κοινού.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα προϊόντα που εμπορεύεται η ΠΑΡΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών για: καταστήματα Ειδών Γάμου - Βάπτισης, καταστήματα Παιδικών ειδών, Ειδών Δώρου, Ανθοπωλεία, Χρυσοχοεία, Επιχειρήσεις Δεξιώσεων, Τουριστικών Ειδών, κ.λ.π. 
Μπομπονιέρες γάμου, βάπτισης και όλα τα αξεσουάρ, όπως λαμπάδες για το γάμο και τη βάπτιση, στέφανα, μαρτυρικά, βαπτιστικά ρούχα, δώρα, ξύλινα παιχνίδια καλάθια για μπομπονιέρες, συσκευασίες για βαπτιστικά, μεταλλικές κατασκευές, κεριά - κηροστάτες, βάσεις λαμπάδων - φανάρια, κουφέτα - γλειφιτζούρια, λουλούδια, κορδέλες, κορδόνια για διακόσμηση, υλικά για κατασκευές, διακοσμητικά για δεξιώσεις, καράφες - ποτήρια, δίσκους για στέφανα, κουτιά, φωτιστικά, οργάντζες, τούλια, πουγκιά, μαντήλια, συνθέτουν την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρίας προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε συνθέσεις για Μπομπονιέρες Γάμου - Βάπτισης κλπ.